fbpx

Kalapüügi köögipool: Ahjukrõbe makrell improviseeritud salsaga

Kala retsept

Kalapüügi köögipool: Ahjukrõbe makrell improviseeritud salsaga

Otto ja tema limased köögieksperimendid on tagasi.

Seekord oli mehel tuju katsetada midagi täiesti uut ja nii maanduski kalaturul tema poekorvi üks priske Hispaania makrell. Netiavarustes tuhlates jäi retseptisõelale imelihtne soolvees marineeritud grill-makrell, mille kõrvale improviseeris Otto värvilise kapsasalsa/-salati.


Tegemist on katsetamist propageeriva step-by-step retseptivideoga, millest ei puudu ka kodukokale omased pange panekud ja nendest õppimised. Seega mõtle sellest kui inspireerivast viisijupikesest, mille noote võib vabalt oma äranägemise järgi vahetada.

Muuda koguseid ja koostisosi ning seikle julgelt maitsetemaailmas ringi, sest ainult uusi asju katsetades leiad ka uusi lemmikuid. Miks mitte proovida makrelli asemel mõnda muud rasvast kala, näiteks latikat?

Juhuks, kui sa otsustasid Otto varianti järele proovida, siis siin on sulle poelist. Muide, kas Sa ikka kuulasid video lõpus olevat Otto nõuannet? (14:10)

Copy-paste poelist:

Peategelaseks kuskil kilone Hispaania makrell

Soolveeks:

2-3 kauna tšillipipart

100g ingveri juurt

Üks küüslauk

Suur punane sibul

Sool

Salsaks/salatiks (siin ei olnud Otto lill- ja punase kapsa komboga rahul ja pigem soovitas ta proovida ühte neist või siis asendada need üldse millegi kolmandaga):

Pool lillkapsast

Pool punast kapsas

Suurem sibul

4-5 tomatit

Peotäis koriandrit

Üks sidrun

Soovi järgi maitseaineid 

Oliiviõli

 

Seda, millisena Sinu makrell taldrikule maandus, võid lahkelt jagada kommentaariumis või kui postitad sellest sotsiaalmeedias, siis kasuta teemaviidet #kalapüügiköögipool


Trevally TV on Trevally Kalastusseikluste “telekanal”, mille eesmärk on serveerida ja propageerida meredetagust kalapüüki ja seiklemist.

Kui Sind need teemad kõnetavad, siis telli meie seiklusterohke uudiskiri SIIT


 

 

 

Share this post

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga