Kalapüügi köögipool: Küüslaugu-basiiliku barramundi
Sa oled ka juba pikalt hoogu võtnud, et oma kalakoka karjääriga algust teha? Pole probleemi, me teeme selle alguse eriti lihtsaks.
Mõnusa step-by-step retseptivideoga toob Otto Sinuni imelihtsa ja imemaitsva valge kala retsepti. Seega kruti oma köögitelekas Trevally TV lainele ja tõmba kokapõlle sõlm pingule, sest järgmine õhtusöök on fantastiline küüslaugu-basiiliku barramundi tomati-võikastmes.
Kalakulinaaria võib isegi hea kodukoka jaoks tunduda justkui raskemas kaaluklassis võistlemine ning sageli lükatakse kala kokkamist, tema kapriisete kokkamisomaduste pärast muudkui edasi.
Seega otsustaski Otto kalaköögikunstile kinda heita ja tõestada, et ka keskmine kodukokk võib väikse pühendumisega valmistada imemaitsvat kala.
Copy-paste poelist:
Oliiviõli
2-3 küüslauguküünt
Mõnuga basiilikut ja peterselli
5-6 tomatit
Purgitäis valgeid ube
Kuskil 300-400g valget kala
Juurvilja puljongikuubik
Isuga võid
Garneeringuks riivitud parmesani
Seda, millisena Sinu hõrgutis taldrikule maandus, võid lahkelt jagada kommentaariumis või kui postitad sellest sotsiaalmeedias, siis kasuta teemaviidet #kalapüügiköögipool
Trevally TV on Trevally Kalastusseikluste “telekanal”, mille eesmärk on serveerida ja propageerida meredetagust kalapüüki ja seiklemist.
Kui Sind need teemad kõnetavad, siis telli meie seiklusterohke uudiskiri SIIT
Lisa kommentaar